Avon'a Sorular - 5

Avon'a Sorular - 5

Avon vücut losyon çeşitlerini kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Vücut losyonu, vücudu nemlendirerek, cildin sağlıklı görünmesini sağlamaktadır. Tüm cilt tipine uygun vücut losyon çeşitleri bulunmaktadır. Eğer kuru bir cildiniz var ise günlük nemlendirme uygulamazsanız vücudunuz pürüzlü ve gergin hissederseniz. Yağlı bir cilt tipiniz var ise de vücudunuzu nemlendirmelisiniz. Çünkü nemlendirme işlemi her vücudu rahatlatır, besler ve vücudun güzel kokmasını sağlar. Ancak yağlı cilt tipine sahip olanların yoğum kıvamlı nemlendiriciler yerine daha akışkan nemlendiricileri kullanmaları tavsiye edilir. Bu nedenle vücut losyonu daha çok yağlı ciltler için uygundur.


avon mark maskara

Takım Lideri Olmanın Gerektireceği Sorumluluklar Nelerdir?

Ürün eğitimlerine ve cilt bakım seminerlerine katılarak ürünler konusunda uzman olmalısınız. Temsilcilerinizin sorumlulukları da size aittir. Onların gelişiminin sorumluluğunu üzerinize almalısınız. Yetiştireceğiniz temsilcinizin sattıkları ürünlerin bilgisine hakim olması ise en önemli noktadır. Ekipte bulunan üyeleriniz öğrendiklerinin yarısından çoğunu sizden alacaklar. Bu nedenle bir örnek model olduğunuzu unutmamalısınız. Göreceksiniz ki, temsilcileriniz de sizin gibi başarılı olacaktır.

Yaz aylarında hangi özelliklere sahip nemlendirici kullanılmalı

Yaz aylarında hangi özelliklere sahip nemlendirici kullanılmalı?

Yaz aylarında cildimiz günün büyük zamanı güneşe maruz kalıyor. Sıcaklardan dolayı daha çok elbise ve şort tercih ettiğimiz için ise cildimizin sağlıklı görünmesini ve bakımlı görünmesini istiyoruz. Bu nedenle nemlendiricinin doğal ışıltı katacak formüle sahip olması çok önemli. Bakımlı olmasının yanı sıra parlak bir cilde sahip olmak da önemli. Bu nedenle ciltte ki kusurlu görünümleri kapatmaya yardımcı nemlendiricileri tercih etmek daha doğru olur. Avon Skin So Soft Enhance & Glow Vücut Losyonu bu ihtiyacınız için birebir!

Yorumlar

Popüler Yayınlar