Avon'a Sorular - 4

Avon'a Sorular - 4

Neden Avon Duş Jelini tercih etmeliyim?

Duş jelinin tercih edilmesinin nedeni hoş kokusu ve rahatlatıcı etkisidir. Aynı zamanda nem oranını da korumaktadır. Kullanılan sabunların cildinizde alerji oluşturma ihtimali yüksektir. Cildinizi kurutması da mümkündür. Ancak cildinize uygun seçim yaparak alacağınız Avon duş jeli ile cildinizin nem oranını koruyarak, günün yorgunluğunu atabileceğiniz rahatlatıcı etkiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca Avon duş jelleri kalıcı kokuya ve avantajlı fiyatlara sahip. 

avona üye olmak


Avon Club ve Elite Club üyeliği nedir?

Satış temsilcisi olmanız halinde kazanç sağlamanızın yanı sıra hediyeler ile de karşılaşabilirsiniz. Tahmin edemeyeceğiniz değerdeki hediyelere sahip olabilirsiniz. Tabii ki bunun için öncelikle Avon Temsilcisi olmanız gerekir. Avon Kayıt Formunu eksiksiz doldurarak ilk adımı atabilirsiniz. İlk temsilci olduğunuzda hoş geldin hediyeleri ile karşılanırsınız. Daha sonra ise Avon Club ve Elite Club üyeliği için puan toplamaya başlarsınız. Başarınız sonucunda ise beyaz eşya ödülü kazanabilirsiniz.

avona üye olmak


Üyeliğimin iptalinden sonra tekrar temsilci olabilir miyim?

Üyeliğinizin iptalinden sonra ilerleyen zamanlarda bu işi tekrar yapabilmeniz mümkün. Eğer herhangi bir hukuki sorun veya borç olmadığı sürece yeniden üyelik başvurusu yapabilirsiniz. Ancak eski üyeliğinizdeki başarınız, yeni üyeliğinize yansımayacak. Elite Club gibi üyeliklerinize de yeni üyeliğiniz üzerinden devam edemeyeceksiniz. Sıfırdan başlayarak hayalinizdeki başarıya, tekrardan, ulaşabilirsiniz.

avona üye olmak


Avon’un en çok beğenilen kadın parfüm markaları nelerdir?

1. Perceive; çiçeksi ve oryantal
2. Far Away; tropik meyveler, amber ve ılık sandal ağacı
3. Wish Of Love; kızılcık meyvesi, kiraz çiçeği, ortanca ve gül yaprakları
4. Pur Blanca; beyaz frezya, ylang-ylang ve beyaz çiçek kokuları
5. Far Away Bella; İtalyan limonu, çin çiçekleri brezilya baharatları
6. Incandessence; orkide, frezya, şakayık
7. Little Black Dress; oryantal, misk, vanilya, hanımeli, kayısı çiçeği
8. Celebre; beyaz şeftali, beyaz çiçekler ve kış üzümü
9. Ultra Sexy; çiçeksi, odunsu ve meyveler 
10. Far Away Infinity; kadife çiçeği, yasemin ve vanilya

avona üye olmak

Avon Mark Renklendirici ve Aydınlatıcı nasıl kullanılır?

Yüzünüze ışıltı katmak yüzünüzün doğal güzelliğini vurgulamak için bu iki ürüne ihtiyacınız var. Yanaklarınıza sağlıklı bir renk katmak istiyorsanız allık kullanmanız gerekiyor. Ancak sadece yanaklarına uyguladığına emin olmalısın. Yumuşak fırça yardımı ile elmacık kemiklerine ve yanaklarının üzerine doğru uygulamalısın. Aydınlatıcı diğer adı ile ‘highlighter’ cilde doğal görünen bir ışıltı katar. Makyaj fırçası ile elmacık kemiklerinin yüksek kısımlarına, dudak üstünün ortasına ve kaş kemiğine uygulayabilirsin. Bu sayede doğal bir ışıltı yüzünde belirir.

avona üye olmak

Avon temsilci numarası ne işe yarar?

Her temsilcinin kendine özel 8 haneli numarası vardır. Avon temsilcilerinin tüm işlemlerini yapabilmesi ve takibi için 8 haneli numaralarına ihtiyaçları vardır. Temsilci başvurusunu gerçekleştirdikten sonra yaklaşık 2 saat içerisinde numaranız gönderilmektedir. Bu süreçte başvurunuz incelenir ve karara bağlanır. Müşteri hizmetlerini dahi aradığınızda bu numara istenmektedir. Sistem sizin kim olduğunuzu ve işlemlerinizi bu numara sayesinde bulur. Ödemelerde, temsilci girişinde, Avon müşteri hizmetleri aramalarında ve benzer konularda bu numaraya ihtiyacınız olacak.

Yorumlar

Popüler Yayınlar