Avon'a Sorular - 3

Avon'a Sorular - 3

Neden Avon Duş Jelini tercih etmeliyim?

Duş jelinin tercih edilmesinin nedeni hoş kokusu ve rahatlatıcı etkisidir. Aynı zamanda nem oranını da korumaktadır. Kullanılan sabunların cildinizde alerji oluşturma ihtimali yüksektir. Cildinizi kurutması da mümkündür. Ancak cildinize uygun seçim yaparak alacağınız Avon duş jeli ile cildinizin nem oranını koruyarak, günün yorgunluğunu atabileceğiniz rahatlatıcı etkiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca Avon duş jelleri kalıcı kokuya ve avantajlı fiyatlara sahip. 

avon kayıt - sorular

Avon Club ve Elite Club üyeliği nedir?

Satış temsilcisi olmanız halinde kazanç sağlamanızın yanı sıra hediyeler ile de karşılaşabilirsiniz. Tahmin edemeyeceğiniz değere sahip hediyelere sahip olabilirsiniz. İlk temsilci olduğunuzda hoş geldin hediyeleri ile karşılanırsınız. Daha sonra ise Avon Club ve Elite Club üyeliği için puan toplamaya başlarsınız. Başarınız sonucunda ise beyaz eşya ödülü kazanabilirsiniz.

avon kayıt soruları

Avon Takım Liderliği Nedir?

Temsilciliğin dışında ayrıca bir kazanç sağlayarak gelirini arttırmak isteyenler için takım lideri olma fırsatı bulunmaktadır. Ücretsiz başvurunuz ile temsilci kaydı yapabilirsiniz. Oluşturduğunuz diğer kayıtların satışlarında da %3 ile %7 arasında prim olmaya başlayabilirsiniz. Takım lideri olmanın daha fazla sorumluluk ve gerektireceğini de bilmelisiniz. Gerçekleştirdiğiniz disiplin ve etkin yönetme sayesinde daha fazla kazanç sağlarsınız. 

avon kayıt soruları

Yorumlar

Popüler Yayınlar