Avon'a Sorular - 2

Avon'a Sorular - 2

Yaz makyajının olmazsa olmaz makyaj ürünleri nelerdir?

BB krem(Renkli Nemlendirici), Maskara, Ruj, Bronzlaştırıcı, Kapatıcı. Bu beş ürün yazın çantanızda bulunması gerekenler arasında yer alıyor. Hafif bir BB krem uygulaması, yumuşak tonlarda ruj uygulaması, hafif kapatıcı ve etkili bakışlar için maskara uygulaması, güzelliğinize güzellik katmaya yetecektir.
Yaz makyajı


Yaz aylarında hangi kokuları kullanmak gerekiyor?

Yaz aylarında, genellikle, alkol oranı düşük ya da hiç olmayan parfümler öneriliyor. Yazın nasıl ferah ve hafif giysiler tercih ediliyor ise aynı şekilde hafif ve ferah kokular tercih edilmelidir. Yeşillik, yasemin, misket limon, deniz tuzu, vanilya, kavun, portakal kokuları gibi çiçek ve meyve kokuları hafif parfümlerin içeriğinde yer alıyor.

Yaz aylarında hangi kokular

Avon Temsilcisi olarak ne kadar ek gelir elde edebilirim?

Başvurunuzu yaptıktan çok kısa bir süre sonra başvurunuz onaylanır. Hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Önemli olan kendinize inanmak ve emin adımlarla ilerlemektir. Bu işe ilk defa başlayan satış temsilcileri de satış yaptığı her ürün üzerinden %33’e varan oranlarda kazanç sağlamaktadır. Örneğin 100tl’lik bir satışta 33tl kazanabilirsiniz. Müşteri sayınız arttıkça da ek geliriniz artacaktır.
Avon Temsilcisi

Güneş koruyucu olarak üretilmiş her ürün neden aynı değil?

Her güneş kremi her cilt tipine uyum sağlamaz. İlk öncelikle cilt tipinizi tanımak gerekir. Nedeni ise nasıl koruma sağlayacağınız konusunda doğru karar alabilmek. Örneğin beyaz tenliyseniz yani hassas bir teniniz var ise SPF’ye dikkat etmelisiniz ve en az 30 faktörlü ürün tercih etmelisiniz. Eğer ten renginiz koyu ise yüksek korumalı bir güneş bakım ürününe ihtiyaç yoktur. Sadece güneşin zararlı ışınlarından korunabilmek için en az 15 faktör tercih etmelisiniz. Bebek ve çocuklar için ise yüksek koruma içeren ürünler tercih etmelisiniz.

Güneş Koruyucu

Yorumlar

Popüler Yayınlar