Bir seferde neden 3 farklı parfüm denenmemelidir?

avon-kayit-parfüm-kahveBirçok ürün çeşitliliği ile Avon Parfümleri, yeni çıkan ürünleri ile birlikte kafanızı karıştıracak!

Bir mağazaya girdiğimizde önce bir güzel koku dalgalanması gelir burnumuza. Sonra merak ederiz yeni ne var ne yok? Ya da hangi parfüm bize daha çok yakışır veya hangisi tenimize daha çok uyum sağlar onu düşünürüz. Bunların yanında parfümün kalıcılığı da çok önemli. 

Bunlar arasında ilk düşüneceğimiz etken tabii ki parfümü beğenmemizdir. Ancak birçok parfümü denemek, hatta 3'ten fazla parfümü koklamak burun hücrelerimizi yorar. Bunun için kahve koklatırlar bize. Keskin kokusu ile kahve, koku hislerimizi sarsar ve kendine getirir. Ardından tekrar diğer kokuları ayırt etmek için bize bir fırsat yaratır.

Avon ürünlerini test etmek isterseniz Avon temsilcilerine ulaşabilirsiniz. Bu ürünlerle daha yakından tanışmak ve kullanmanın en pratik yöntemi Avon üyesi olmaktır. Bu sayede hem satış yapıp para kazanabilir, hem de ürünleri sürekli takip edebilirsiniz. Eğer kayıt olmak isterseniz Avon Kayıt Formu'ndan kaydınızı çok pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Popüler Yayınlar