Avon ürünlerinin testleri hayvanlar üzerinde yapılıyor mu?

avon-kaydol-kadriye-basaranAvon, 20 yıldan fazla bir süre önce hayvan deneylerine son veren ilk büyük kozmetik şirketidir. Bunun anlamı, uzun bir süredir ürünlerin deneylerinin hayvanlar üzerinde yapılmıyor olmasıdır. Hayvan haklarına saygı Avon için önemli bir kriter olduğundan Avon, deneylerinde hayvanlar yerine farklı ürün test yöntemlerini kullanmaktadır.

Ancak ne yazık ki bazı ülkelerde ürün güvenlik testlerinin arasında, içerisinde hayvanların da yer aldığı testler bulunmaktadır. Avon bunun için de yönetmeliklerin hayvanlar üzerinde deney yapılmayacak şekilde değişmesini ön planda tutup, bu konuda başka yöntemlere teşvik çalışmalarına devam ederek, sosyal sorumluluk çalışmalarına her zamanki gibi devam etmektedir. 

Tüm dünya ülkelerinin hayvan haklarını zedelemeyecek şekilde başka yöntemler ile kontrollerini sağlaması Avon'u ve diğer kozmetik firmalarını daha da cesaretlendirmektedir. Bu konularda yeni büyük adımlar atan ülkelerden biri de Çin'dir; yakın zamanda hayvan deneyleri hakkındaki talebini kaldırmış ve sektöre bir nevi katkıda bulunmuştur.

Biz de Avon olarak hayvan haklarına verdiğimiz saygıyı ön planda tutarak tüm çalışmalarımıza devam etmekte ve güzelliğine değer katmaktayız. Sizler de Avona kaydolmak isterseniz bize ulaşın; önce kafanızdaki soru işaretlerini giderin ve ardından "Üyelik Formu"muzu doldurarak bu büyük firma ile geleceğinize ve güzelliğinize değer katın.


Popüler Yayınlar