Makyaj malzemelerimi ve fırçalarımı nasıl temiz şekilde saklayabilirim?

avon-satış-temsilcisi-olmak




Bunun için öncelikle makyaj süngerlerinizi ve fırçalarınızı düzenli olarak temizlemelisiniz. Bu temizlik için elinizin içinde rahat hareket edebileceği bir ılık su hazırlamanızda fayda var. İçerisine Avon şampuanlarınızdan birkaç damla koyabilirsiniz. 

Ardından fırça ve süngerlerinizi hazırladığınız suya batırın ve renklerini salana kadar bekleyin ve elinizle arınmasına yardımcı olun. Makyaj malzemeleriniz temizlendiklerinde onları bulundukları kaptan çıkartın ve su ile tekrar durulayın. 

Durulama işleminin ardından fırça ve süngerlerinizin iyice kuruması gerekir. Tamamen kurumadan kesinlikle kaldırmayın, çünkü makyaj malzemeleri üzerinde kalan nem zamanla bakteri üretir ve cildinize zarar verebilir. 

Fırçalarınızı kururken baş aşağı asmanız faydalıdır; böylece fırçalar şeklini kaybetmemiş olur ve fırçalarınızı daha uzun ömürlü hale getirmiş olursunuz.

Makyaj ürünleri ile ilgili aklınızda soruları Avon temsilcilerine sorabilirsiniz. Avon temsilcisi olmak bir takım sorumlulukları da beraberinde getirir. Ayrıntılı bilgi için "Avon Üyeliğinin Getirdiği Sorumluluklar" adlı makalemizi okuyabilirsiniz.


Popüler Yayınlar