Avon'a Sorular - 1

Avon'a Sorular - 1

Avon Mark CC krem ne işe yarar?

“Color Corrector” yani cilt tonunu eşitlemeyi amaçlayan CC kremler, hafif bir kıvama sahiptir. Cilt sorunları, kızarıklar, güneş lekeleri gibi kusurları başarılı bir şekilde kapatır. Aynı zamanda nemlendirici özelliği de bulunuyor. Mark CC kremi düzenli bir süre kullandığınızda tedavi özelliğini de keşfedeceksiniz.


Parfümün kalıcılığını arttırmak için ne yapmalı?

Daha kalıcı bir sonuç elde etmek için nemlendirici uygulayıp ardından parfüm sıkabilirsin. Nemlendirici emilimi gerçekleşirken parfümün kalıcılığı da artacaktır. Duştan çıktıktan hemen sonra parfüm sıkmak da kalıcılığı arttırmaktadır. Boyun, diyafram altı, dirsek içi ve diz kapak arkasına uygulanan parfüm ise bu bölgelerde ki vücut sıcaklığı sayesinde hızlıca yayılmaktadır.


Göz Kalemi Nasıl Sürülür?

Aslında göz kalemi de sihir gibi bir şey. Birden fazla renkte göz kalemi tercih etmelisin. Gözün iç kısmına beyaz göz kalemi sürmen bakışını derinleştirir. Küçük gözlüysen gözün alt ve iç kısmına ten rengi veya beyaz renk uygulamalısın. Büyük gözleri küçültmekte ise tam tersi siyah renk kullanılmalıdır. Göz kalemini uygulamaya ise ortadan başlamalısın.


Mat Ruj Uygulamasında Püf Noktalar Nelerdir?

Öncelikle dudakların dolgun görünümü için diş fırçası ile kan dolaşımını hızlandırabilirsin. Daha sonra ten rengine uygun renk seçimine karar vermelisin. Nemlendirilmiş dudaklar ise her zaman daha dolgun ve sağlıklı görünür. Eğer ruj fırçası kullanırsan da daha kenarları daha düzgün ve rahat doldurabilirsin.


Avon Luxe Couture Creme Dudak Kalemi nasıl doğru uygulanır?

Dudak kalemleri, dudağın dolgun ve düzgün görünümü için gereken bir makyaj ürünüdür. Dudak kalemi olmadan uygulanan rujda taşmalar olmakla beraber dudak şeklini ortaya çıkarmak neredeyse imkansız. Bu nedenle ilk önce dudağı nemlendirmek gerekiyor. Daha sonra dudak kenarlarını kalem ile belirleyip, ruj uygulamasına geçilmesi gerekiyor.


Avon kampanyalarını nasıl daha yakından takip edebilirim?

Avon kataloglarını takip etmek tabii ki bunun ilk yöntemi. Ancak Avon ile ilgili sosyal medya hesaplarını ya da Avon-Life.com gibi Avon ürünlerini ve fırsatlarını takip eden siteleri yakından izlemeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

AVONa kayıt olmak istiyorum ne yapmalıyım?

Bunun için Avon Kayıt Formu nu doldurmanız gerekecek. İnternet üzerinde birçok kayıt formu bulunmakta. Ama çekincesi olan kişiler doğrudan Avon'un sitesinden kayıt olmak isteyebilirler. Ancak bu durumda da Avon sizi, size en yakın temsilciye otomatik olarak bağlayacaktır. Fakat siz detaylı şekilde kendinden ve işlerinden bahseden Avon Temsilcilerine de internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunun için size tavsiyemiz www.ucretsizuyelikal.com olacaktır. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar